Sanatın Kalbi Atayurt'ta Attı: Atayurt'ta Sanat Buluşması Sergisi Büyük İlgi Gördü

Etimesgut Belediyesi Atabey ve Atayurt Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı "Atayurt'ta Sanat Buluşması" sergisi 27 Şubat 2024 Salı günü saat 14.30'da Emporia AVM'de etiSEM Atabey biriminde yapıldı. Sergiye Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve eşi, etiSEM paydaş kurum temsilcileri, parti yöneticileri, STK temsilcileri ve Atayurt bölgesi sakinleri ile kursiyerler katılım sağladı. 27-29 Şubat 2024 günleri arasında açık kalacak sergi, katılımcılar tarafından büyük takdir topladı.

Sergi Hakkında:
Sergide, Atabey ve Atayurt Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi'nde kursiyerler tarafından Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama, Şiş Örücülüğü, Takı Yapım Teknikleri, Giyim Üretiminde Temel İşlemler, Çeyiz Ürünleri Hazırlama, Geleneksel El Nakışları, Yağlı Boya Resim, Boyacı-Çini İşlemeci, Fotoğrafçılık ve Hobi kurslarında hazırlanan birbirinden güzel eserler sanatseverlerle buluştu. Sergi, kursiyerlerin becerilerini ve sanatsal bakış açılarını gözler önüne sererken, Atayurt bölgesinde sanatın yaygınlaşmasına ve teşvik edilmesine katkıda bulundu.

Açılış Töreni:
Serginin açılış töreninde Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel bir konuşma yaptı. Konuşmasında kursiyerleri tebrik eden Demirel, "Atayurt'ta Sanat Buluşması" sergisinin Atayurt bölgesi için önemli bir kültürel etkinlik olduğunu söyledi. Demirel, Etimesgut Belediyesi olarak sanatın ve kültürün her alanda gelişmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı.

Katılımcı Görüşleri:
Sergiyi gezen katılımcılar, kursiyerlerin eserlerini beğenerek tebrik ettiler. Katılımcılar, serginin Atayurt bölgesi için güzel bir etkinlik olduğunu ve bölgedeki sanatseverler için önemli bir buluşma noktası oluşturduğunu ifade ettiler.

Serginin Önemi:
"Atayurt'ta Sanat Buluşması" sergisi, Atayurt bölgesinde sanatın yaygınlaşmasına ve teşvik edilmesine katkıda bulunan önemli bir etkinlik oldu. Sergi, kursiyerlerin becerilerini ve sanatsal bakış açılarını gözler önüne sererken, bölgedeki sanatseverler için de keyifli bir ortam yarattı.

Sergi Hakkında Daha Fazla Bilgi:
etiSEM web sitesi: https://etisem.etimesgut.bel.tr/