Etimesgut'ta Türkü Şöleni: Gönülden Gönüle Anadolu Türküleri Konseri Büyük İlgi Gördü

Etimesgut Belediyesi Güzelkent Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi Gösteri ve Müzik Sanatları alanında verdiği Türk Halk Müziği Repertuar Eğitimi kapsamında kursiyerler, Şef Ertuğrul Doğan'ın yönetiminde "Gönülden Gönüle Anadolu Türküleri" isimli muhteşem bir konsere imza attı. Etimesgut Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi Yüzüncü Yıl Sahnesi'nde gerçekleşen konser, Etimesgut'ta müzik ve türkü tutkunlarını bir araya getirdi.

Konser Hakkında:
Konserde, Türk Halk Müziği'nin en güzel eserleri kursiyerler tarafından seslendirildi. Şef Ertuğrul Doğan'ın yönetiminde kursiyerler, Anadolu'nun farklı yörelerinden türküleri büyük bir coşkuyla seslendirerek izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Yoğun İlgi:
Konsere Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve eşi, etiSEM Proje Paydaş Temsilcileri, Belediye yöneticileri, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri yanında Etimesgut bölgesinden müzik ve türkü tutkunları yoğun ilgi gösterdi. 3 saatin üzerinde süren konser, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Katılımcı Görüşleri:
Konser sonrası izleyiciler, kursiyerlerin performansını ve Şef Ertuğrul Doğan'ın yönetimini öven yorumlarda bulundular. Katılımcılar, Etimesgut Belediyesi'nin bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Sosyal Etki:
"Gönülden Gönüle Anadolu Türküleri" konseri, Etimesgut'ta Türk Halk Müziği'ne olan ilgiyi artırdı ve bölgedeki müzik severleri bir araya getirerek sosyal etkileşimi teşvik etti. Konser, geleneksel Türk müziğinin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması açısından da önemli bir katkı sağladı.

Başkan Demirel'in Kutlaması:
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, konser sonrası yaptığı konuşmada kursiyerleri ve Şef Ertuğrul Doğan'ı tebrik etti. Demirel, Etimesgut'ta kültür ve sanatın her alanda gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Konser sonunda Başkan Demirel, koronun sorumlu ve sunucusu ile koronun eğitimcisi ve Şefi Ertuğrul Doğan'a çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.